Disclaimer

Deze website is eigendom van BEDUCO NV.

Contactgegevens

  • BEDUCO NV
  • WASSERIJSTRAAT 25
  • 2900 SCHOTEN
  • Tel: 03/326 07 10
  • E-mail: info@beduco.be
  • Ondernemingsnummer: BE 0 426 099 818 – RPR: Antwerpen, afdeling Antwerpen

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden:

Privacybeleid

BEDUCO nv verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op privacy@beduco.be .

Verwerkingsdoeleinden

BEDUCO nv verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgronden van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. (a) toestemming, (b) noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst), (f) noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) toestemming, heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen van Group Depre binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met BEDUCO nv verbonden zijn of met enige andere partner van Group Depre.

BEDUCO nv garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze laten verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden privacy@beduco.be .

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht

De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit. www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

Cookieverklaring

Via jouw browserinstellingen kun je de installatie van cookies weigeren of beheren. Je kunt ook altijd op elk moment de al geïnstalleerde cookies van je computer of mobiele apparaten verwijderen. Bekijk hier onze cookieverklaring.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.
Cookiemelding

Euro-Premium maakt gebruik van cookies en andere technologieën om de website betrouwbaar en veilig te houden, om prestaties te meten, uw online-ervaring te verbeteren en om persoonlijke advertenties aan te bieden. Hiervoor verzamelen wij informatie over gebruikers, gedrag en hun toestellen. Lees onze cookie verklaring of privacy verklaring voor meer informatie.